Industrie

Voor uiteenlopende organisaties in de industrie hebben wij spellen en games op maat ontwikkeld. Het gaat hier van aggregaten, staalfabrikanten en importeurs van trucks tot organisaties in de retail die snoep of sigaren maken. Ook toeleveringsbedrijven die luchtbehandeling verzorgen hebben spellen op maat laten maken.

Business simulatie game
Een voorbeeld van een echte BUSINESS SIMULATIE GAME is de Snoepjesfabriek voor LEAF Holland. Een serious game waarin verschillende bedrijfskolommen naast elkaar moesten concurreren om de gunst van deĀ  klant. Deelnemers kunnen zelf de prijs bepalen op basis van vraag en aanbod. De hoeveelheid productie is ook een economische keuze die helpt bij het bepalen van de mate waarin er voorraden moeten worden aangelegd.

Bredenoord opdrachtkaarten

Het BREDENOORD ENERGIESPEL (zie foto) is een businesssimulatie in bordspelvorm, speciaal ontwikkeld voor Bredenoord Aggregaten, compleet met transferpricing. In dit spel wordt het gemeenschappelijk belang en een goede afstemming tussen de verschillende organisatieonderdelen (divisies) spelenderwijs helder gemaakt. Het doel is samen de hoogste score te behalen.