Ministeries

Overheid
De verdeling van de opdrachten in spellen op maat is 50/50 tussen het bedrijfsleven en non-profit organisaties. De overheid vormt 18% van het totaal en is daarmee nét de grootste groep afnemers van onze spellen en op maat en serious games.

Ministeries
Voor het Ministerie van Defensie en voor het Ministerie van Financiën hebben wij een DIGITALE GAME ontwikkeld. Inhoudelijk gaan wij niet in op de game vanwege vertrouwelijkheid en mogelijk gevoelige informatie. Het centrale doel van de serious game in digitale vorm is echter kennisoverdracht en procesverbetering.

Locale overheden
In het kader van BURGERPARTICIPATIE is voor de Gemeente Zuidplas in 2006 (destijds nog de Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel) de interactieve serious game Dilemma ontwikkeld. Deze game is op diverse wijkavonden ingezet, zeker in twee periodes van verkiezingen van de gemeenteraad. Voor de Gemeente Den Haag en Haaglanden zijn twee serious games ontworpen en uitgevoerd voor het Jeugdstadslab. Hieronder een afbeelding van het laatste spel dat in november in het kader van de Dag van de Rechten van het Kind is ontwikkeld. Wat weet je nu eigenlijk over je eigen rechten? De mini-game die een deel van deze avond voor kennisoverdracht en participatie werd ingezet kreeg dan ook de toepasselijke naam Raad je Recht!

Raad je Recht

Gemeentelijke diensten
Speciaal ter gelegenheid van de doop van de P5, het nieuwe schip van de HAVENPOLITIE ROTTERDAM dat in 2007 werd gedoopt in de Maas, is de cover van het nieuwe havenspel Rotterdam op maat gemaakt met een afbeelding van het nieuwe schip.